Stegetider på en weber grill

Kød
Vægt
Stegetider
Kødets temp.
Stegemetode
Hviletid
Culotte
800 gram
Rød
45 min.
52
Indirekte
15 min.
Dyrebagkølle
1,5 kg
Medium
60 min.
-
Indirekte
20 min.
Dyreryg
1 kg
Medium
45 min.
-
Indirekte
20 min.
Filet af dyreryg
Medium
12 min
-
Indirekte
15 min
Flanksteak
600 gram
Rød
12 min.
-
Direkte
15 min.
Flanksteak
600 gram
Medium
16 min.
-
Direkte
15 min.
Flanksteak
300 gram
Rød
6 min
-
Direkte
15 min
Flanksteak
300 gram
Medium
10 min.
-
Direkte
15 min.
Lammefilet
200 gram
Medium
8 min.
-
Direkte
15 min.
Roastbeff
1,2 kg
Rød
45 min.
52
Indirekte
15 min.
Okse mørbrad
4 cm tyk
Rød
5 min pr side
Direkte
15 min.

Fjerkræ
Vægt
Stegetider
Kødets temp.
Stegemetode
Hviletid
Kylling
1,5 kg
90 min
80
Indirekte
Ingen
Kalkun
3,6 kg
200 min
80
Indirekte
Ingen

Fisk
Vægt
Stegetider
Kødets temp.
Stegemetode
Hviletid
Torsk
0,7 kg
60 min
-
Indirekte
Ingen
Du kan kontakte os på mail f@nivi.dk