Stegetider på en weber grill
|
|
Vægt
|
|
Stegetider
|
Kødets temp.
|
Stegemetode
|
Hviletid
|
Culotte |
800 gram
|
Rød
|
45 min.
|
52
|
Indirekte
|
15 min.
|
Dyrebagkølle |
1,5 kg
|
Medium
|
60 min.
|
-
|
Indirekte
|
20 min.
|
Dyreryg |
1 kg
|
Medium
|
45 min.
|
-
|
Indirekte
|
20 min.
|
Filet af dyreryg |
|
Medium
|
12 min
|
-
|
Indirekte
|
15 min
|
Flanksteak |
600 gram
|
Rød
|
12 min.
|
-
|
Direkte
|
15 min.
|
Flanksteak |
600 gram
|
Medium
|
16 min.
|
-
|
Direkte
|
15 min.
|
Flanksteak |
300 gram
|
Rød
|
6 min
|
-
|
Direkte
|
15 min
|
Flanksteak |
300 gram
|
Medium
|
10 min.
|
-
|
Direkte
|
15 min.
|
Lammefilet |
200 gram
|
Medium
|
8 min.
|
-
|
Direkte
|
15 min.
|
Roastbeff |
1,2 kg
|
Rød
|
45 min.
|
52
|
Indirekte
|
15 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
Okse mørbrad |
4 cm tyk
|
Rød
|
5 min pr side
|
|
Direkte
|
15 min.
|
|
Vægt
|
Stegetider
|
Kødets temp.
|
Stegemetode
|
Hviletid
|
Kylling
|
1,5 kg
|
90 min
|
80
|
Indirekte
|
Ingen
|
Kalkun
|
3,6 kg
|
200 min
|
80
|
Indirekte
|
Ingen
|
|
Vægt
|
Stegetider
|
Kødets temp.
|
Stegemetode
|
Hviletid
|
Torsk |
0,7 kg
|
60 min
|
-
|
Indirekte
|
Ingen
|
|