Ingas Drømmekage
Dej:(Ca. 30x40 cm.)
250 g. margarine
150 g. sukker
4 æggeblommer
2 dl. mælk eller kaffefløde
150 g. mel 
3 strøgne tsk. bagepulver
Marengsdej:
4 æggehvider 
200 g. sukker
2 tsk. vaniljesukker
100 g. hakkede nøddekerner eller flager
Fyld:
1 brev købekagecreme, men kun 4 dl. mælk
½ liter piskefløde
Dej:(Ca. 20x30 cm.)
125 g. margarine
75 g. sukker
2 æggeblommer
1 dl. mælk eller kaffefløde
75 g. mel
1½ tsk. bagepulver
Marengsdej:
2 æggehvider
100 g. sukker
1 tsk. vaniljesukker
50 g. hakkede nøddekerner eller flager
Fyld:
½ brev og kun 2 dl. mælk.
¼ liter piskefløde
Blandes, når fløden er pisket godt.
Kagedejen:
Rør margarine og sukker sammen og pisk derefter æggeblommerne i en af gangen.
De øvrige ingredienser røres i.
Dejen fordeles i formen. (Der er ikke for lidt.)
Marengsdejen:
Æggehviderne piskes meget stive, og heri røres lidt efter lidt sukkeret.
Derefter tilsættes vaniljesukkeret.
Marengsen smøres ud over den ubagte dej og de hakkede nøddekerner drysses over til sidst.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min.
Pyntes og gøres lækker med diverse frugter.
Ingas fif: Læg bagepapir i, da den så er lettere at løfte op.
Held og lykke, samt god appetit.
Du kan kontakte os på mail f@nivi.dk