Ingas Drømmekage |
Dej:(Ca. 30x40 cm.)
250 g. margarine
150 g. sukker
4 æggeblommer
2 dl. mælk eller kaffefløde
150 g. mel
3 strøgne tsk. bagepulver
Marengsdej:
4 æggehvider
200 g. sukker
2 tsk. vaniljesukker
100 g. hakkede nøddekerner eller flager
Fyld:
1 brev købekagecreme, men kun 4 dl. mælk
½ liter piskefløde
|
Dej:(Ca. 20x30 cm.)
125 g. margarine
75 g. sukker
2 æggeblommer
1 dl. mælk eller kaffefløde
75 g. mel
1½ tsk. bagepulver
Marengsdej:
2 æggehvider
100 g. sukker
1 tsk. vaniljesukker
50 g. hakkede nøddekerner eller flager
Fyld:
½ brev og kun 2 dl. mælk.
¼ liter piskefløde |
Blandes, når fløden er pisket godt. |
Kagedejen:
Rør margarine og sukker sammen og pisk derefter æggeblommerne i en af gangen.
De øvrige ingredienser røres i.
Dejen fordeles i formen. (Der er ikke for lidt.) |
Marengsdejen:
Æggehviderne piskes meget stive, og heri røres lidt efter lidt sukkeret.
Derefter tilsættes vaniljesukkeret.
Marengsen smøres ud over den ubagte dej og de hakkede nøddekerner drysses over til sidst. |
Bages ved 200 grader i ca. 30 min.
Pyntes og gøres lækker med diverse frugter.
Ingas fif: Læg bagepapir i, da den så er lettere at løfte op.
Held og lykke, samt god appetit. |